fredag den 25. februar 2011

Kysy Engadget: paras (ei ruma) melua vaimentava Bluetooth-kuulokkeet hukkuminen toimisto-ääntä?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/24/ask-engadget-best-non-ugly-noise-cancelling-bluetooth-headset/:


Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tällä viikolla Kysy Engadget kysymys on tulossa meille Simon, joka näyttää olevan ei-niin-salaa toivoen peittää hänen koko toimisto. Jos etsit lähettää kyselyn oman, pudota meille rivi kysy [at] Engadget [dawt] com.


"Minun täytyy kuulokkeet joka voi sulkea pois tausta kiireiseen toimistoon. Puhun toistuvia ääniä, kuten poraus, tausta pulista, näppäimistö kolisten, tietokoneen tuuletin suriseva ja loputon staattinen meidän rakennuksen ilmastointi. Olisi kiva, jos tämä kuulokkeet oli oikein hyvä äänenlaatu on MP3, ja se olisi tietysti on hyvä mikrofoni IP-puhelin puhelin ja Skype. Jos se ei näyttänyt jotain Radio Shack että olisi bonusta, ja jos mikrofoni oli vähän hillitty katu ja lentokoneen käyttöä, joka olisi lisäetu. Lopuksi yhteys työasemaan voi olla sekä USB ja Bluetooth, ja mieluummin langaton. Kiitos! "


Bluetooth-kuulokkeet ovat kehittyneet melkoisesti viime kerrasta keskustelimme, joten olemme uteliaita mitä käytät tällä hetkellä tehdä työtä pikkuisen siedettävämpää? Ei tarvitse pitämään salaisuuksia, eikö? Puhu vuonna kommentit alla!

Kysy Engadget: paras (ei ruma) melua vaimentava Bluetooth-kuulokkeet hukkuminen toimisto-ääntä? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 helmikuu 2011 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar