fredag den 25. februar 2011

Microsoft Research kiusaa Windows puhelimet valvontaan pintojen ja hullu työpöydän käyttöliittymistä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/microsoft-research-teases-windows-phones-controlling-surfaces-an/:


Hei, katso, tässä vaiheessa, haluamme vain itse hyviä, vanhanaikainen kopioi ja liitä - mutta me annamme Microsoft ansiona etsii vuoden (tai kaksi, tai kymmenen) jälkeen, että vesileima, mitä voisi olla tulossa alas hauki ihmisen ja koneen vuorovaikutusta - ja erityisesti, miten puhelimia voisi olla rooli. Esitykseen ja musiikkivideon vedetään yhteen tällä viikolla, Microsoft Research pomo Craig Mundie osoittaa, miten voit kallistaa älypuhelimen ohjaus kupliva, värikäs tutkia oma elämä työpöydällä kone ja miten voisit snap kuvan ja sitten pudota luuri päälle Pinta instant siirto (ehkä vähän kuin HP: n Touch Share ), muun muassa helmiä. Tietenkin tämä kaikki on puhdasta tutkimuksen tässä vaiheessa - se on kaikki arvata, ovatko nämä kommentit voisi siirtyä tuotantoon, ja jos niin milloin - mutta se on hauska katsella. Seuraa tauko video.



[Kiitos, Jake]

Jatkaa lukeneisuus Microsoft Research kiusaa Windows puhelimet valvontaan pintojen ja hullu työpöydän käyttöliittymistä


Microsoft Research kiusaa Windows puhelimet valvontaan pintojen ja hullu työpöydän käyttöliittymistä perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 04:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde MobileTechWorld | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar