fredag den 25. februar 2011

Motorola Xoom ja Thunderbolt varustettu MacBook Pro päästä revitty alas

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/motorola-xoom-and-thunderbolt-equipped-macbook-pro-get-torn-down/:


Xoom iso vetovoima saattaa olla eteerinen Honeycomb joka huokuu sen sisällä, mutta se on silti gadget valmistettu metallista, piin ja muovin, joten olemme yhtä halukkaita kuin kukaan, mitä sen sisältöä näyttää. iFixit on tunnollisesti tehtävä tehtäväksi revittiin yksi alas sen osatekijän osien löytäminen Atmel kosketusnäyttö ohjain pystyy poimimaan 15 tuotantopanoksia kerrallaan, Qualcomm MDM6600 pystyy 14.4Mbps HSPA + nopeudet, jotkut Toshiba NAND flash-muistia, ja tietenkin, NVIDIA rakastettua Tegra 2 dual-core SOC. Sen lisäksi Moto lippulaiva tabletti, iFixit on myös päässyt käsiksi Applen uusin MacBook Pro, joka voi tehdä Thunderbolt nopea siirtojen vielä olematon oheislaitteita, vaikka löytöjä oli ennustettavasti harvassa. Langaton kortti on nyt neljä antennit kolmen sijasta ja joitain muutoksia tehty jäähdytysjärjestelmien, mutta todellinen syy sinun kannattaa nähdä tämä, että quad-core Sandy Bridge CPU väijyvä sisällä - se on niin iso ja asettaa niin suorituskyvyn se tuo mukanaan.

Motorola Xoom ja Thunderbolt varustettu MacBook Pro päästä revitty alas perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 12:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iFixit (Xoom) , (MacBook Pro) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar