fredag den 25. februar 2011

Engadget lukija Janakkala tänään San Franciscossa 18:30 PST!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/engadget-reader-meetup-tonight-in-san-francisco-at-6-30pm-pst/:


Aivan oikein ihmisiä - se tapahtuu taas! Engadget miehistö on saada yhdessä heidän parhaat bileet asut ja merenkulun lännestä toisen erän upeassa lukija Meetups. Meidän viimeinen tapahtuma NYC veti kuormien ihmisiä ja oli ympäri räjähdys, ja San Francisco erä on varmasti aivan yhtä räjähdysherkkä (tai ehkä enemmän? c'mon ... näyttää meille, mitä sinulla on). Tällä kertaa olemme kumppaneina Sprint, sekä Sony PlayStation, Motorola, HP, Roku, Samsung, Vudu, RIM, Sling, Sonos, HTC, Corning, Sphero, OnLive, Plantronics, Snapstick, ja tuoda sinulle yö gadget geeking, kylkiäisiä, herkullisia elintarvikkeita, ja joitakin awesome musiikkia (jos kukaan muu kuin meidän podcast tuottaja Trent Wolbe). Myös koko sotku Engadget toimittajat ovat valmiina viihdyttää ja tiedottaa, joten jos sinulla on kiireellisiin kysymyksiin - hiukkaakaan ne alas!



Kaikenikäisille rähinä käydään tänä iltana, 25. helmikuuta kello City Näkymä Metreon , joka sijaitsee kätevästi keskustan SF. Jos olet nörtti kaupungin, olet todennäköisesti jo tietää, mitä me puhumme. Ovet avataan klo 18:30, ja kapasiteetti on rajoitettu 1200 ihmistä - joten jos haluat päästä sisälle, sinne aikaisin!

Jatka käsittelyssä Engadget lukija Janakkala tänään San Franciscossa 18:30 PST!


Engadget lukija Janakkala tänään San Franciscossa 18:30 PST! perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 15:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar