fredag den 25. februar 2011

Lähteet: iPad 2 laskeutuu ohuempi runko spec kolahtaa ja kamerat, SD-korttipaikka ja korkeamman resoluution näyttö on pois

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/24/sources-ipad-2-lands-in-thinner-body-with-spec-bump-and-cameras/:


Apple huhuja Peli voi olla epävakaa juttu. Aivan kuten olimme kuulleet viime hetken muutoksia ja Apple TV, ennen kuin se tuli markkinoille, olemme saaneet sana lähteistä iPad 2 teilataan ilmoitti keskiviikkona tulee sans muutamia ominaisuuksia olimme aikaisemmin raportoitu . Erityisesti, että SD-korttipaikka ja korkeamman resoluution näyttö ei tehdä siitä uusi malli (jälkimmäinen olimme kuulo merkit noin vähän aikaa). Mikä syy vaihtaa? No meidän lähteet eivät olleet täysin selkeitä, tarkkoja syitä, mutta ydin mitä selitti meille keskityttiin epämääräinen "engineering kysymyksiä", joka on saattanut pakottaa joitakin muutoksia viime hetkellä. Kannattaa huomata jälleen kerran, että nämä lähteet ovat kuolleet aivan erityinen Apple aikoo ja eritelmät ennalta tuotteita aikaisemmin, eikä meillä ole syytä uskoa nämä muutokset johtuvat mitään muuta kuin oikeutettua teknisten päätösten lähellä käynnistää.



Joten mitä näemme 2 maaliskuu? Me kuulemme todennäköisesti se ohuempi, spec-törmäsi vaihtelu alkuperäisen iPad näytön koon ja resoluution sama nykyinen malli. Lisää RAM (512MB) ja tehokkaampi suoritin (A5) odotetaan myös. Se on myös melko varmaa tabletti on urheilu ainakin yhden kameran edessä - mutta jos joidenkin osalta simulaatiot olemme nähneet kerro mitään, odottaa ampuja ympäri takaisin liikaa. Se on myös lähes varmaa, että näemme seuraavan version IOS (numero 5 on kaiken todennäköisyyden mukaan sekä sen SDK devs), ja laajennus Applen pilvipalveluihin (että osa on hieman ... sumuinen juuri nyt). Tietenkin, että on täysin perustetaan Applen ilmoitus iPhone 5 kesäkuussa, mikä on kun iPad omistajat voivat todennäköisesti odottaa käyttävän uutta ohjelmistoa. Riippumatta, meillä on tavarat tulevat ensi viikolla, joten pysykää kuulolla!

Lähteet: iPad 2 laskeutuu ohuempi runko spec kolahtaa ja kamerat, SD-korttipaikka ja korkeamman resoluution näyttö on pois alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 helmikuu 2011 21:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar