fredag den 25. februar 2011

Maailman ensimmäinen robotti maratonin päässyt hitaan alun todennäköisesti pysymäänkin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/worlds-first-robot-marathon-gets-off-to-a-slow-start-will-like/:


Se voi viedä niitä hyviä 92 tuntia pidempi kuin nopein ihmisen juoksijoita, mutta ryhmässä viiden pikkuruinen humanoidit ovat virallisesti aloittaneet maailman ensimmäinen täyspitkä robotti maraton. Robo Mara Full, laittaa päälle japanilainen robotiikan yritys Vstone , käynnistyi tänään Osakassa, Japanissa ja näkevät koneelliset kilpailijoiden kautta 42 km (26 mailin) rodun, arvioidaan kestävän vähintään neljä päivää. Vuoden maraton, tulijat ympyrä 100 metrin sisäradalla yhteensä 422 kertaa hieman apua niiden ihmisten autot - kontakti on sallittua ainoastaan aikana akun ja servo tilalle. Vstone n Robovie-PC johti pakkaus alussa, mutta kolme päivää jäljellä mennä, se on vielä robotti peli. Voit tarkistaa elävää kaikki, öh, hidas ja raivoissaan toiminnan kattavuutta linkkiä, ja saada kokonaiskuvaa rodun, jossa on kiusallinen käännös, jonka jälkeen lähde linkkiä.

Maailman ensimmäinen robotti maratonin päässyt hitaan alun todennäköisesti pysyä näin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 13:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhysOrg , BBC | lähde Vstone | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar