torsdag den 27. januar 2011

Mission R sähköinen sporttipyörän pudottaa suojien, osoittaa meille sen billet kelteisillään

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/mission-r-electric-sportbike-drops-its-fairings-shows-us-its-bi/:
141 hevosta on hyvä määrä valtaa keskikokoisen auton. Moottoripyörän, joka vastaa yhtä pahus ratsastaa. Juuri Mission Motors operaation R sähköinen Superbike on laskemisen paketista, joka on koko 600cc katupyörä - sellainen pyörä, jotka saattavat vastata, että luokitus, mutta vain kun ajaa niin kuin sinä minulle sitä. Sähkö-pyörä, luonnollisesti, antaa sinulle kaiken vallan heti 0 RPM, ja ensin nähdä sen lihassa jo joulukuussa olemme nyt menossa Hanko alle tuulisuojan klo säleikkö runko, pultit MissionEVT voimansiirto edessä takahaarukka. Ei tietysti iso reikä edessä, että jos akku lähtö. Alumiinilevy näet kuuluu, että jäljellä on täällä, mutta yleensä jenkki ylhäältä muun solun pakkaus. Paljon enemmän tech yksityiskohtia kuten että toisessa päässä lähde linkkiä, ja joukko enemmän kuvia haltuunsa Autoblog Green. Mitä jos saat yhden, valitettavasti nyt se on vain kilpa.

Mission R sähköinen sporttipyörän pudottaa suojien, osoittaa meille sen aihio kelteisillään perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 21:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | lähde Mission Motors: Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar