torsdag den 27. januar 2011

Barnes & Noble tuo hyppysellinen-to-zoom selailun parani WiFi-yhteyden ja Nook Väri päivitys

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/barnes-and-noble-brings-pinch-to-zoom-browsing-improved-wifi-conn/:
Sai itse Nook väri , ethän? Jos et kirjoita odottaa OTA päivitykset lyön ylösalaisin pää, Barnes & Noble on juuri valloilleen ohjelmistopäivityksen, joka on ladattavissa ilmaiseksi. Versio 1.1.0 lupaa parantaa Nook Colorin WiFi-yhteydet, parantaa Koti ja Shop suorituskyky ja "parantaa lukukokemusta lehtien ja lastenkirjoja." Suoraan sanottuna, tämä on varsin utelias lupaus, mutta oletamme meillä mieluummin sitä kuin ei. Muita uutisia, päivitys on lisätty ripaus-to-zoom selaimessa, ja B & N myös vannoo, että muut sekalaiset bugit olivat puristuksissa sen tekemiseen v1.1.0. Hit lähde linkkiä saada nämä bytes suoratoisto, tai vain odota, että se toimitetaan yli-the-air lähipäivinä. Sittenkin, vain ladata sen.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Barnes & Noble tuo hyppysellinen-to-zoom selailun parani WiFi-yhteyden ja Nook Color päivittää perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 14:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Barnes & Noble | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar