torsdag den 27. januar 2011

Lenovo ja NEC kumppani jopa tulla Japanin suurin PC myyjä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/lenovo-and-nec-partner-up-to-become-japans-biggest-pc-vendor/:
Lenovon kyltymätön kunnianhimo kasvusta on uuden sysäyksen tänään uutinen, että Kiinan tunnetuin tietokoneen valmistaja on kumppaneina kanssa NEC ja "strategisen liittoutuman" Japanissa on maailman kolmanneksi suurin PC-markkinoilla. Ehtojen mukaisesti käsitellä, uusi NEC Lenovo Japani ryhmä muodostetaan, jossa Lenovo hyötyvät 51 prosenttia osakkeista ja NEC omistaa 49 prosenttia plus valinta ensimmäisen toimitusjohtajan, jonka se on valinnut oman Hideyo Takasu. Lenovo myös pad NEC taskua 175.000.000dollari muutoksen ja sopimukseen muodollisuudet odotetaan saatavan päätökseen kesäkuun loppuun mennessä. Valitettavasti yksityiskohtia siitä, miten tämä hyödyttää kuluttajia valo päällä - molemmat yhtiöt jatkavat myymistä tuotteita omien tuotemerkkien ja on olemassa vain yleisiä puhutaan yhteistyöstä, mittakaavaedut, hyödynnetään toiminnan synergiaa ja hyödyntämällä kunkin yhtiön vahvuuksia. Ainakin tiedät tietokoneen tehty hengessä veljellisen yhteistyön. Koko PR tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Lenovo ja NEC kumppani jopa tulla Japanin suurin PC myyjä

Lenovo ja NEC kumppani jopa tulla Japanin suurin PC myyjä perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 07:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar