torsdag den 27. januar 2011

O2 suunnitelmat vapaata ja avointa WiFi-verkon kautta UK, Sky poimii Cloud

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/o2-plans-free-and-open-wifi-network-across-the-uk-sky-picks-up/:
Vain kourallinen Muni-Fi hankkeita päättyi mitään suurempaa kuin Eternal Tears täällä Yhdysvalloissa, mutta toivottavasti O2: n valmis haasteeseen rapakon. Brittiläinen lentoyhtiö juuri ilmoitti aikomuksestaan "tarkentaa WiFi maisemaa" sen kotona kansa käynnistämällä O2 WiFi, jossa roppakaupalla "premium kuormittajat" on kaulitaan ja hallinnoi keskeisiä paikka omistajille. Kuten nyt, se on vaikea paikantaa, kuka tarkalleen alkaa isäntä O2: n reitittimet, mutta keskeinen osa on tämä: he ovat avoimia kaikille asiakkaille pääsyn ilmaiseksi, ei väliä mikä liikkuvia tai laajakaistan tarjoaja ne kanssa. Making kaihda kuka on tulossa jälkeen, toiminnanharjoittajan on vahvistanut aikovansa "vähintään kaksinkertainen määrä palkkio kuormittajat nykyään tarjolla BT Openzone ja Cloud yhdistetty vuoteen 2013", jossa käyttöönotossa alkaa jo tänään ja jatkuu niin kauan kuin se kestää. "Kurssi, kaksinkertaistaa jopa Pilvi voi ottaa hieman enemmän työtä, koska Sky vain poimin sen ylös ja julkistamatonta summa, mutta hei, me olemme varmasti jokainen britti olemassa olisi vain mukava nähdä nämä kaksi Duke se pois WiFi herruudesta.

Jatkaa lukeneisuus O2 suunnitelmat vapaata ja avointa WiFi-verkon kautta UK, Sky poimii Cloud

O2 suunnitelmat vapaata ja avointa WiFi-verkon kautta UK, Sky poimii Cloud perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 13:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal (1) , (2) , BBC , O2 UK | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar