torsdag den 27. januar 2011

T-Mobile Sidekick 4G luonnossa tekemällään Samsung?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/t-mobile-sidekick-4g-in-the-wild-made-by-samsung/:
Jos nämä ensimmäiset in-the-luonnonvaraisten laukausta T-Mobilen tuleva Android-powered Sidekick 4G osoittautuvat legit - ja olemme mitään syytä epäillä heitä, varsinkin kun TmoNews "track record - osaisimme sanoa harjoittaja on tehnyt kohtuullisen hyvää työtä siirtämiseen klassinen Sidekick suunnittelu ja vetämällä se nykyaikana pois vahvuus iso näyttö ... ja tietysti moderni käyttöjärjestelmä. Mielenkiintoista, sana kadulla on, että uusi malli on tehnyt Samsung, ei Sharp, historiallisesti, Sharp on tehnyt kaikki Sidekicks lukuun ottamatta unohtuva Slide , joka oli Motorolan kertaluonteinen. Näyttää kääntyvä näyttö on korvattu kallistus-dia, mutta mikä tärkeintä, laite näyttää samalta kun ne ovat auki ja kiinni, mikä pitäisi laittaa hyvän mielen sydämissä vanhan koulukunnan Sidekick käyttäjille. Kuka on innoissaan?

T-Mobile Sidekick 4G luonnossa tekemällään Samsung? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 13:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TmoNews | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar