torsdag den 27. januar 2011

Deutsche Bank ojat BlackBerry iPhone, Apple tuo rako RIM: n yritys haarniska

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/deutsche-bank-ditches-blackberry-for-iphone-apple-puts-chink-in/:
Vuosia, puku-ja tie piirit ovat taipui BlackBerry kuin kuningas yrityksen viestinnässä, mutta IOS on hiipivät sisään yrityksen alueella, kyseenalaistaa RIM suvereniteettia kokoushuoneesta. Ihmiset on Deutsche Bankin Equity Research iski viimeisimmät isku RIM: n yritykselle määräävä asema, jossa ilmoitettiin, että he pukittaa BlackBerry iPhone jälkeen oikeudenkäynnin avulla Good Technology on turvallinen sähköposti app. Yhtiö testasi app yhdessä Microsoft Exchange Server, joka tarjoaa AES 192-salausta sähköpostin ja kalenterin tiedot työntekijöille, ja mukaan yrityksen tutkimus analyytikko, iPhone osoittautui helpommin ja nopeammin ratkaisu BlackBerry. Viime kesänä, AT & T ilmoitti, että 40 prosenttia iPhonen myynti on yritys , ja olemme juuri kertoi RIM mahdollista siirtyä laitteisiin kuin BlackBerry. Emme sano, että se on pois giljotiini vanhan lipunkantaja, mutta se varmasti näyttää siltä, että uusia contendereiksi yritykselle kruunu.

Deutsche Bank ojat BlackBerry iPhone, Apple tuo rako RIM: n yritys haarniskan alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 21:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Apple Insider | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar