torsdag den 27. januar 2011

Sony aikoo antaa PS3 päivitys "vähäinen" mystinen tietoturvakorjaus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/sony-about-to-issue-ps3-update-with-minor-mysterious-security/:
Sony mainitsi juuri sen virallisen PlayStation blogissaan, että PS3 on saamassa "pieni" päivitys v3.56. Sony aikoo isäntä lehdistötilaisuudessa Tokiossa , olisi mukavaa, jos me saada joitakin uusia toimintoja meidän päivityksen aikakatkaisun, mutta ilmeisesti kaikki se lisää on tietoturvakorjaus ( kuten 3.55 ), ja jostain syystä emme saa vaikutelman, että tämä "tietoturvakorjausta" on niinkään suojaa pahiksia ja yrittää pönkittää PS3 karkaaminen , joka on parhaillaan käynnissä rehottavat. Tietenkin on olemassa joitakin vakavia turvallisuusongelmia, kun se tulee jailbroken PS3S, kuten se, että ne mahdollistavat vakavia huijauksen valitse moninpelejä, joten todella pätevän, joita käyttäjä ei vihamielistä tietoturvakorjausta ei olisi lainkaan huono. Meidän arviomme saamme nähdä, mitä saamme, kun päivitys pysähtyy, luultavasti myöhemmin tänään.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Sony aikoo antaa PS3 päivitys "vähäinen" mystinen tietoturvakorjaus perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 23:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PlayStation Blog | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar