lørdag den 25. december 2010

Toyota näyttää käynnistää kaksi uutta Prius-mallit Detroitissa, oma mysteeri

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/25/toyota-looks-set-to-launch-two-new-prius-models-in-detroit-one/:
Toyota näyttää käynnistää kaksi uutta Prius-mallit Detroitissa, oma mysteeri
Se on vuorenvarma vetoa, että Toyota aikoo paljastaa sen pystyssä Prius MPV Pohjois-Amerikan kansainvälisessä autonäyttelyssä parin viikon hieman tilava ja käytännöllinen versio hybridi, joka todella kaikki alkoi. Ja tietenkin, plug-in malli me testattiin lokakuussa tulee varmasti keinutuoli lattialle. Nyt olemme istunnossa, että toinen kuin vielä julkaisemattomia Prius on esillä, yksinkertaisesti nimitystä "Prius Konseptiauto." Konseptiautot tietenkin vaihtelevat arkipäiväisiin on järjetön, ja tietäen Toyota emme vierasta tämä laskee suoraan ensimmäiseen ryhmään. Aivan sama olemme toivoneet renkaan murskaamista, slalam-syöminen, takaveto hybridi Prius Supra mallista. Olemme siellä Detroitissa kun paljastaa tapahtuu, ja me varmasti tuo joitakin kudoksia pyyhkiä meidän kyyneleitä pettymyksen.

Jatka käsittelyssä Toyota näyttää käynnistää kaksi uutta Prius-mallit Detroitissa, oma mysteeri

Toyota näyttää käynnistää kaksi uutta Prius-mallit Detroitissa, kenenkään mysteeri perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 joulukuu 2010 08:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar