lørdag den 25. december 2010

Reva teksti-to-ladata sähköauto rullina pysähtynyt Yhdysvalloissa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/25/revas-text-to-recharge-electric-car-rolls-to-a-standstill-the-u/:
Muista sähköauton nerokas koukku ja varata akku, joka pääsee vain hätätapauksissa tekstiviestillä tai soittamalla auton valmistaja? No, näyttää siltä, että hankkeella on vähän vaikeuksia saada käyntiin Yhdysvalloissa, vaikka se järkyttävän ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että lippulaiva ominaisuus. Kuten tarina menee, nousukas Bannon Automotive allekirjoittivat käsitellä auton valmistaja, Intia-pohjainen Reva Electric Car Companyn, joka antoi sille yksinoikeuden valmistaa ja myydä auto Yhdysvalloissa, mutta Bannon nyt väitetään, että Reva rikkoi sopimukset ja sanoo, että se on jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin ryhtyä oikeustoimiin. Huonosti suunniteltu ominaisuus sivuun, panokset oikeusjuttu on melko korkea, kuten Bannon Automotive tosiasiallisesti muodostunut ainoana tarkoituksena koota Reva sähköauto Yhdysvaltoihin, ja se oli toivonut saada jopa 250 työpaikkaa Onondaga County, New York.

Reva teksti-to-ladata sähköauto rullina pysähdyksissä Yhdysvalloissa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 joulukuu 2010 00:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Syracuse.com | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar