lørdag den 25. december 2010

Toshiba ulkoistaminen puolijohteiden valmistuksessa kilpailevien Samsung

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/25/toshiba-outsourcing-semiconductor-production-to-rival-samsung/:
Potkua valmistus tarjouksia? Toki näyttää se. Pelkkä tunnin Sony ilmoitti aikeistaan ostaa takaisin Cell-siru valmistus mukavuudet Toshiba, näyttää siltä, Tosh on aloittamassa jälleen sopimusta. Tässä tapauksessa se tulee olemaan ulkoistaminen kannattamaton puolijohteiden valmistuksessa kilpailevien Samsung, joka vastaa laadimme aivot takana useita älypuhelimiin, televisio ja digitaalinen kodinkoneet. Useat lähteet ovat todenneet, että Toshiba on kiinnostunut uudelleen suuntaamisen painopiste päälle kukkivat muistisiru liike, ja lisäksi sen toivoen kiertää kallis laitos päivityksiä, jotka olisivat välttämättömiä kilpailukyvyn säilyttämiseksi järjestelmän LSI liiketoimintaa.

Toisin sanoen yritys on väistely investointikustannukset ja saattamisesta painotetaan enemmän alaa, joka on jo kannattavaa (NAND flash tuotanto, niille utelias), ja sen jälkeen Oita tehdas luovutetaan pois, niin sitten voidaan tehdä kuva-anturit digitaalikamerat. Nagasaki kasvi, kuten kuulimme aiemmin, luovutetaan Sonylle. Toshiban varastot lähetettiin pohjoiseen jälkeen sijoittajat tyytyväinen uutinen, mutta tietysti se jää nähtäväksi mitä kuluttaja vaikutuksia tällä on. Joka tapauksessa, me varmasti toivomme Toshiba koskaan joutuu mitään ongelmia Sammy - se ei ole kuin sen ylin päällystö voi koskettaa, riippumatta rikkomuksen .

Toshiba ulkoistaminen puolijohteiden valmistuksessa kilpailevien Samsung perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 joulukuu 2010 14:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink EE Times | lähde Japani Times , AFP | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar