fredag den 6. maj 2011

Google Earth saa optimoitu Honeycomb tablets, sisustus valokuvia osuma Google Maps ensi viikolla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/05/google-earth-gets-optimized-for-honeycomb-tablets-interior-phot/:


On saattanut hieman pulaa Honeycomb-optimoitu apps mennä yhdessä ensimmäisen kierroksen tablets, mutta asiat ovat nyt alkaneet poimia vähän , ja Google on nyt täytetty yhden aukon itse. Se on juuri julkaissut Honeycomb optimoitu versio Google Earth , joka tuo mukanaan tuen täysin kuvioitu 3D-rakennuksia, joita voit tarkastella katutasosta, sekä uusia toimia palkki päälle, jonka avulla voit hypätä kerrosten välillä ja muita vaihtoehtoja. Mikä parasta, Google on nyt myös ilmoittanut, että sen uusi liiketoiminta kuvat-ominaisuutta Google Mapsissa (paikat, erityisesti) alkaa roll ulos ensi viikolla, tarjoten mitä tosiasiassa Street View sisällä vähittäismyyjien ja muiden rakennusten - ja omistajan luvalla, tietenkin. Pään ohi tauon osoitus siitä, miten se toimii.

Jatkaa lukeneisuus Google Earth saa optimoitu Honeycomb tablets, sisustus valokuvia osuma Google Maps ensi viikolla


Google Earth saa optimoitu Honeycomb tablets, sisustus valokuvia osuma Google Maps ensi viikolla alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 toukokuu 2011 18:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Virallinen Google Blog , Android Market | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar