fredag den 6. maj 2011

Samsung Valaa 4G käytännön

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/05/samsung-infuse-4g-hands-on/:


Olemme nähneet sen sammuttaa ja se oli roikkui edessämme ja nyt, neljä kuukautta sen aloittamisen jälkeen olemme vihdoin oli mahdollisuus pelata todellinen työ Samsung Valaa 4G . Tämä 4,5-tuumainen superphone - suurin Sammy on tähän mennessä - tuntuu yllättävän kevyt käsissä, vaikka sen leveys. Se johtuu suurelta osin sen crazy-ohut 8.99mm profiili sekä hienovaraisesti kuvioitu takapuoli. Super AMOLED Plus-näyttö, joka lupaa olla kirkkaampi kuin Super AMOLED sekä helpompi tarkastella suorassa auringonpaisteessa, on yksinkertaisesti upeita. Olimme vakavasti vaikutuksen iskevä värit ja syvät mustat, vaikka tämä ulkokokeet joutuvat odottamaan toista päivää.



Blessedly, Samsung avulla nämä värit puhuvat puolestaan ​​- se ladattu puhelimeen kuvan Android 2.2 ja tyhjää rasitamme se sen TouchWiz UI. Luuri pakkausta yhden - ei dual - core 1.2GHz-prosessori, mutta et huomaa tai välitä kuinka monta ydintä on jos olet benchmark narkkari - puhelin käynnistää sovelluksia reippaasti vaikka kosketusnäyttö on herkkä ja aina tarkka. Huomasimme nary viiveellä me Luettu seitsemästä kotinäyttöjen ja kolme sovellus sivua. Puhuminen nopeus, tämä on AT & T: n ensimmäinen laite luvata max nopeus 21 Mbps . Samsung piti painaa tapahtumassa New Yorkissa ravintola on heikko, valitettavasti, ja meillä on tunne indeksoinnin hinnat totesimme off-kamera ei tee tätä puhelinta oikeuteen. Olemme kävely täältä yksi näistä Bad Boys, ja olemme hommasta täysin laittaa sen näyttämään kyntensä tulevina päivinä. Palaamme kanssa syvällisen tarkastelun, mutta tällä välin on Gander klo galleria lähikuvia alla.


Samsung Valaa 4G käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 toukokuu 2011 17:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | &

Ingen kommentarer:

Send en kommentar