fredag den 6. maj 2011

Ydinfuusio käynnistyksen saa Jeff Bezos taustanauhoja, ei pudottamalla mitään pommeja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/05/nuclear-fusion-startup-gets-jeff-bezos-backing-wont-be-droppin/:


Tässä lause emme koskaan, vaikka olisimme täydellinen: Bezos on pommi! Okei, joten ehkä ydinase viittaus ei ole aivan aiheellinen, kun otetaan huomioon Jeff Bezos on todella taustanauhoja yritys joka etsii luoda halvalla energiaa ydinfuusion , mutta emme voineet vastustaa. General Fusion, ydinfuusion käynnistyksen, julkaisi tänään lausunnon sanoen, että se on valmis 19.500.000 dollaria kierroksen rahoitusta, joka sisälsi puolelleen Amazonin perustajan Bezos Expeditions. Mukaan yhtiön kotisivuilla General Fusion lähestymistapa tuottaa "turvallisia ja runsas" energia työllistää käsite luotiin noin 30 vuotta sitten nimeltään "Magneettinen Fusion" ja odottaa kaupallistaminen sen prosessi voisi tulla ennen vuosikymmenen loppua. Koko PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Ydinfuusio käynnistyksen saa Jeff Bezos taustanauhoja, ei pudottamalla mitään pommeja


Ydinfuusio käynnistyksen saa Jeff Bezos taustanauhoja, ei pudottamalla mitään pommeja perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 toukokuu 2011 20:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CNET | lähde General Fusion | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar