fredag den 6. maj 2011

Metallinpaljastimet ja älypuhelimet tehdä kauniita, miinojen nuuskaamalla musiikkia yhdessä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/05/metal-detectors-and-smartphones-make-beautiful-mine-sniffing-mu/:

Terälehdet

Harvardin tutkijat ovat naimisissa älypuhelimen metallinpaljastimen luoda terälehdet, edullinen tapa parantaa miinojen havaitsemista kolmannen maailman maissa. Perinteisesti paikallistamiseen jalkaväkimiinat on vaatinut huolellisesti koulutettu korva erottaa tappavia räjähteitä, eli voi. Tämä uusi järjestelmä poistaa joitakin arvailua kartoituksen piippaa kännykkään näyttö, luo silhuetti mikä on pinnan alla. Samanlaisia ​​tuloksia on saatu aikaan käyttämällä akustiset sensorit, mutta toistaiseksi ne ovat olleet taka tutkimushankkeita ja todennäköisesti liian kallis käytettäväksi missä niitä tarvitaan eniten. Ei riitä, että yksinkertaisuus terälehdet (joka tarkoittaa Pattern Enhancement apuväline maamiinaan Sensing) tekevät halpaa ja helppo ottaa käyttöön, mutta testeissä noviisi de-kaivostyöläisten pystyivät parantamaan suorituskykyä 80 prosenttia - se ainakin muutama vähemmän rohkea humanisteja menee "boom" alalla.

Metallinpaljastimet ja älypuhelimet tehdä kauniita, miinojen nuuskaamalla musiikkia yhdessä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 toukokuu 2011 21:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhysOrg | lähde Harvard Gazette | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar