fredag den 6. maj 2011

App katsaus: Planetary iPadille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/06/app-review-planetary-for-ipad/:


IPad soittimeen ei ole juurikaan muuttunut vuodesta sen debyytti, ja toisin kuin sen työpöydän vastine, se myös puuttuu sisäänrakennettu musiikin esitystilan oman mesmerization. Onneksi on ihmisiä, jotka etsivät tapoja piristää iPad musiikkielämyksiä, sinulla on nyt uusi vaihtoehto: Planetary, jonka Bloom Studio. Kuten voitte kertoa, jonka nimi ja kuvakaappaus edellä, mitä meillä täällä on visuaalisesti app tutustumiseen tablet musiikkikirjaston. Se on hyvin yksinkertainen: jokainen taiteilija tai bändi on esitetty tähti, jota ympäröi albumien muodossa kiertävä planeettoja, ja sitten on yksittäisiä kappaleita näkyvät kuut kiertävät jokaisen albumin.



Toiston aikana, jokaisen raidan jättää jälkeensä polkua sen kiertorata osoittaa sen pelata aikaa, mutta voit piilottaa rata riviä (ja tarrat), jos ne liian häiritsevä. Voit valita muita albumeja tai artisteja, vanha kunnon hyppysellinen-to-zoom tai yksinkertaisesti koskettamalla muita 3D-objekteja siirtää sinut välillä kuut ja tähtikuvioita, tai voit napauttaa alhaalta keskellä painiketta hypätä suoraan kirjeen valitsin taiteilijoille. On selvää, entinen hauskempaa muutaman ensimmäisen tunnin, mutta hetken kuluttua löysimme itsemme mieluummin nopeammin mahdollisuus ohittaa täyteläinen animaatio. Head ohi tauon kaiken vaikutelman ja esittelyvideo.


Jatka käsittelyssä App katsaus: Planetary iPadille


App katsaus: Planetary iPadille perin ilmestynyt Engadget on ti, 06 toukokuu 2011 15:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iTunes , Bloom Studio | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar