torsdag den 20. januar 2011

FAA varoittaa käynnissä GPS kysymyksistä Kaakkois Yhdysvaltoihin, koska puolustusministeriö 'testit'

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/faa-warns-of-ongoing-gps-issues-in-southeastern-us-due-to-defens/:
Älä hätäänny, vaan kuka tahansa suunnittelun avulla GPS Kaakkois Yhdysvalloissa ensi kuussa tai niin haluaa todennäköisesti varmistaa, että ne ovat alibi. Se mukaan lennolle neuvoa juuri antanut FAA, joka varoittaa lentäjiä, että GPS-signaali "voi olla epäluotettava tai sitä ei ole", koska "GPS testejä" että puolustusministeriö aikoo suorittaa välillä 20 tammikuu ja helmikuun 22. päivä. Yksityiskohdat ovat melko kevyt pidemmälle, mutta FAA ei huomata, että kun "testejä" esiintyy, ne ovat aktiivisena 45 minuuttia, ja sen jälkeen 15 minuuttia pois aika - lisäilmoituksia lentäjien ilmeisesti annetaan vähintään 24 tuntia ennen testejä. Tietenkin, mutta tämä erityisesti neuvonta on suunnattu lentäjät, se luultavasti vaikuttaa myös kaikkiin muihin GPS-laitteita, kuten FAA ei mainita GPS liittyvistä erityiskysymyksistä ilmailua. Varsinainen kysymys on kuitenkin juuri niitä salaperäinen "GPS testit" ovat - jos ne ovat itse asiassa GPS testit ollenkaan ...

[Kiitos, Brady]

FAA varoittaa käynnissä GPS kysymyksistä Kaakkois Yhdysvaltoihin, koska puolustusministeriö 'testit' alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 14:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FAA (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar