torsdag den 20. januar 2011

WSJ: Nokia X7 peruutetaan AT & T, mutta Espoon käskystä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/wsj-nokia-x7-canceled-for-atandt-but-at-espoos-behest/:
Meidän tukea Symbian superphone unet jäävät litistynyt, mutta näyttää siltä, meillä voi olla eri osapuoli syyttää - Wall Street Journal n nimetön lähteet sanovat, se oli Nokia itse joka päätti vetää aikoo käynnistää X7 pelkästään AT & T. Alunperin puhelin olisi olisi heilutti valkoista maailmaa bannerin Mobile World Congress ensi kuussa, mutta Nokia kuulemma päättänyt, että AT & T ei ole sen takaisin, ja ei saada riittävää markkinointia tukea - ja halpaa riitä tuettujen hintojen - ja jotta se kannattaa yhtiön aikaa. Jos vain on luurin ja asuu Yhdysvalloissa, mutta olemme varmasti voit silti löytää keino. Se on vain ajan kysymys ennen kuin Nokia lanseeraa maissa enemmän valmis pelaamaan palloa ... ja auki malleissa esiintyy eBayssa.

WSJ: Nokia X7 peruutetaan AT & T, mutta Espoon käskystä perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 21:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink All Things D | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar