torsdag den 20. januar 2011

Northwestern-yliopiston kaareva "silmämuna kameran on squishy, aivan kuten sinun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/northwestern-universitys-curvilinear-eyeball-camera-is-squish/:
Northwestern-yliopiston kaareva "silmämuna kameran on squishy, aivan kuten sinun Olemme nähneet tahmea linssit ennen, Varioptic lajike jo löytäneet kodin rehellinen hemmetti vähittäiskauppaan . Mutta tämä on hieman erilainen. Sitä kutsutaan "silmämunan kamera" kaareva linssi ja kenno kehittämä joukkue Northwestern University ja University of Illinois at Urbana-Champaign. Se käyttää samanlaisia jonkinlainen joustava suunnittelu, tämä aktivoida eri paine nesteet laite - suurempi paine kupera, pienempi paine kovera. Mielenkiintoista tässä kamerasensori itse joustaa oikeus yhdessä objektiivi, ja kun suurin zoom on tällä hetkellä surkea 3,5 x, korkeamman voiman sanotaan olevan mahdollista - lopulta. Ei sana annettiin milloin saamme ehkä nähdä näitä tulossa markkinoille, joten älä vedä Batou ja päästä eroon lihaista niistä vielä.

Northwestern-yliopiston kaareva "silmämuna kameran on squishy, aivan kuten sinun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 20:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PhysOrg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar