torsdag den 20. januar 2011

Sony Ericsson MT15i / Vivaz 2 ansaan, jonka Eldar Murtazin, koska hehkuva esikatselu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/sony-ericsson-mt15i-vivaz-2-ensnared-by-eldar-murtazin-given/:
Valinta Android Gingerbread puhelimia vain kasvoi yhdellä, kiitos Sony Ericsson MT15i ja Venäjän johtavan mobiili arvostelija, Eldar Murtazin , joka on tehnyt sitä kautta hänen tiukan esikatsella aikana. Tyypillisesti curmudgeonly herrasmies oli iloisesti yllättynyt SE: n uusin (ja täysin epävirallinen) luurin ja väitti, että yhtiö "on kehittynyt ja on aikeissa aloittaa todella huippuluokan laitteet ja ... on lähes mitään pelättävää laitteisto-osaston hyvin." Hän on kiitosta keskimääräistä eteen päin nokka, kestävyys tarjoamat 1500mAh akku, ja 854 x 480 res on Reality Näytä - vaikka hän ei varoita, että Sonyn Bravia Engine käytetään vain kuluttaa multimedian ja siksi on vähäinen vaikutus parantaa tuotannon laatua.

Sisäisesti etsit 512MB RAM ja 1GHz Qualcomm MSM7630 kanssa Adreno 205 grafiikka, jotka kaikki johtivat täysin sileä, viive käytön. Huolimatta monista plussia, Eldar kuvaa MT15i kuin puhelin kohteena keskitason, joka kutsuu kaikenlaisia herkullisia hinnoittelun spekulointia, mutta emme ole aivan varma, että olemme samaa mieltä hänen postulation että tämä luuri kutsutaan Vivaz 2 . Xperia branding edessä ja korvaaminen Symbian Android voisi yhdessä ehdottaa sen kestät kokonaan uuden nimen, kun se paljastettiin - jonka me menemme eteenpäin ja olettaa tulee tapahtua MWC ensi kuussa.

Sony Ericsson MT15i / Vivaz 2 ansaan, jonka Eldar Murtazin, koska hehkuva esikatsella perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 02:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BestBoyZ | lähde Mobile-review | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar