torsdag den 20. januar 2011

Microsoft raidat "phantom tiedot" bugi Windows Phone 7, pisteitä sormellaan nimeämätön kolmas

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/microsoft-tracks-down-phantom-data-bug-in-windows-phone-7-poi/:
Oletko kyllästynyt Windows Phone 7 laite lähettää ja vastaanottaa satunnainen jaksoja tietoja ? No, Microsoft on myös - ja he alkoivat päästä joitakin johtopäätöksiä tutkinnan aloitti muutama päivä sitten. Ilmeisesti siellä "kolmas osapuoli", joka on vastuussa kurittomuus ja Redmond on jo päässyt pois auttamaan heidät tekemään tarvittavat korjaukset, tarina ei välttämättä ohi, vaikka, koska he ovat vielä "tutkii uusia mahdollisuuksia syitä, "jotka oletamme voi liittyä itse käyttöjärjestelmää. Kolmannen osapuolen, se näyttää "pieni" osa asiakkaista vaikuttaa, mikä ehkä selittää, miksi se kesti näin kauan valituksia tulla liikkuvaa kiehua. Tässä koko ilmoitus:
"Olemme todenneet, että kolmannen osapuolen ratkaisu yleisesti saatavilla Windows Phones on konfiguroitu siten, että mahdollisesti aiheuttaa odotettua suurempi latautumisen. Olemme yhteydessä kolmannen auttaa heitä tekemään tarvittavat korjaukset, ja ovat myös aloittaneet mahdollisuudet kiertoteitä käsitellä kokoonpano kysymys asiassa nämä ovat tarpeen. Tässä vaiheessa meidän tutkimuksessa mielestämme tämä on vastuussa suurimmasta osasta ilmoitetuista tapauksista.

Tutkimme uusia mahdollisuuksia perimmäisiin syihin jäljellä raportteja.

Pieni (matala yksinumeroinen) prosenttiosuus Windows Phone asiakkaat ovat raportoineet vaikuttamaan.

Jatkamme tämän kysymyksen ja päivittää lisätietoja ja ohjeita on saatavilla. "

Microsoft raidat "phantom tiedot" bugi Windows Phone 7, pisteitä sormellaan nimeämätön kolmas osapuoli alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 18:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Seattle Post-Intelligencer | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar