torsdag den 20. januar 2011

Samsungin HDTV-pohjainen App Store kulkee kaksi miljoonaa lataukset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/samsungs-hdtv-based-app-store-passes-two-million-downloads/:
Tavoittaminen kaksi miljoonaa latausta vuosi saattaa tuntua vaivaiset harkitsee Applen App Storesta toimitettu 1500000000 lataukset ensimmäisenä vuonna, ja Mac App Store kulunut miljoona lataus avauspäivänä . Silti se on eniten olemme nähneet TV valmistaja, ja kun tekijä on, että Samsungin verkkokaupassa Äsken miljoona latausta jo marraskuussa, tuntuu Korean tech jättiläinen on hyvä juttu menossa. Luonnollisesti tiesimme yritys oli tosissaan apps, kun se ilmoitti Free TV kilpailu myöhään viime kesänä houkutella kehittäjiä alusta, ja nyt App Store on käytettävissä yli 120 maassa ja ominaisuuksia noin 380 hakemusta, 259, jotka ovat vapaita . Se ei myöskään haittaa, että merkki on jo myyty laivalasteittain Smart televisiot ja suunnitelmat alusten 12 miljoonaa enemmän vuonna 2011. Kysymys on, kun varastossa hits 10 miljoonaa markkaa, voi Samsung mahdollisesti vetää pois uuden tulkitsevan tanssi, topit sen 2011 CES perussävel ? Toivotaan niin. Täydellinen ilmoitus, tutustu lehdistötiedotteen tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Samsungin HDTV-pohjainen App Store kulkee kaksi miljoonaa lataukset

Samsungin HDTV-pohjainen App Store kulkee kaksi miljoonaa lataukset perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 05:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar