torsdag den 20. januar 2011

Gordon Murray sähköinen T.27 kaupunkiauto syöksyi tieteen nimissä, mahtuu kauniisti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/gordon-murrays-electric-t-27-city-car-crashed-in-the-name-of-sc/:
Gordon Murray sähköinen T.27 kaupunkiauto syöksyi tieteen nimissä, mahtuu kauniisti
Pyysimme joitakin hulluja asioita näkemyksemme auton tulevan , ja olemme oppiminen, että monet niistä löytyy Gordon Murray täytäntöönpanoa autonsa huomenna, T.27. EV valtaa? Tarkista. Odd Keski istuimet? Tarkista. Racing-vaikutteita turvatoimet? Voit tarkistaa, mistä on osoituksena näiden törmäystestissä valokuvien, kuten näette, ovat hämmästyttävän lähellä yhtiön tietokonesimulaatioita. Se on pieni asia, vain hieman yli kahdeksan metriä pitkä ja painaa alle 1500 kg, vaikka siitä saat alkuun siementen noin 65mph ja valikoima vaihtelee 80 ja 100 mailia - ja kyky törmätä seinään klo 40 prosentin korjata ilman vammoja. Juoksu prototyyppejä odotetaan tiellä vain muutaman kuukauden, ja kaikki onnea, tuotanto versiot (ja bensiinikäyttöisten T.25) voitaisiin lyödä kaduilla ensi vuonna.

Jatka käsittelyssä Gordon Murray sähköinen T.27 kaupunkiauto syöksyi tieteen nimissä, mahtuu kauniisti

Gordon Murray sähköinen T.27 kaupunkiauto syöksyi tieteen nimissä, mahtuu kauniisti perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 13:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar