torsdag den 20. januar 2011

Larry Page haltuunsa kuten Googlen toimitusjohtaja Eric Schmidt jää hallituksen puheenjohtajaksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/larry-page-takes-over-as-google-ceo-eric-schmidt-now-executive/:
Googlen Q4 tulos lehdistötiedote sisältää pommi: vuodesta 4. huhtikuuta perustaja Larry Page (äärimmäisenä oikealla, yllä) korvaa Eric Schmidt toimitusjohtajana ja vastaa päivittäinen toiminta ja tuotekehitys ja strategia. Tämä ei tarkoita Schmidt on lähdössä - hän jatkaa hallituksen puheenjohtajaksi ja toimii neuvonantajana Page ja yhteistyötä perustaja Sergey Brin, keskittyi ulkoisia asioita, kuten "tarjouksia, kumppanuudet, asiakkaiden ja laajempien liikesuhteita, hallinnon ulottuvuus ja teknologian ajatteli johtajuutta. " Kuten Sergei, hän nyt "omistaa hänen energiaa strategisiin hankkeisiin, erityisesti työstää uusia tuotteita", joiden pelkkä nimi perustaja.

Schmidtin selkeyttää ja täsmentää muutos blogi, sanomalla, että idea on tehdä johtava Google mahdollisimman tehokasta, ja että "Larry, minun selvä mielipide, on valmis johtamaan." On selvää, idea on runko tätä yksinkertainen organisaatio shuffle - Schmidt sanoo, että hän, Brin, Page "ennakoida työskentelevät yhdessä pitkään" - mutta ei ole epäilystäkään, että Schmidtin hallituskauden toimitusjohtajana asettaa selkeä ääni Google koska yhtiö laajentunut haku ja uusille markkinoille, kuten älypuhelimet, kytketty televisio ja käyttöjärjestelmiä, ja olemme utelias näkemään, mitä Page tyyli on. Olemme myös erittäin kiinnostunut kuulemaan lisää siitä, miksi muutos on tehty - joskin Schmidt, Page ja Brin ovat työskennelleet yhdessä yli 10 vuotta, siellä on aina ollut jonkin verran jännitteitä perustajat ja heidän toimitusjohtaja, erityisesti yli käyttäjien yksityisyyden suojaa . Joka tapauksessa tämä on tärkeä muutos sekä Google ja teollisuus - saamme nähdä, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Larry Page haltuunsa kuten Googlen toimitusjohtaja Eric Schmidt jää hallituksen puheenjohtajaksi perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 16:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Google , Eric Schmidtin Google Blog post | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar