torsdag den 20. januar 2011

Xbox 360 pakollinen päivitys korjaa boot levylle, vangittuna Call of Duty merirosvoja tad

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/xbox-360-mandatory-update-restores-boot-to-disc-detains-call-of/:
Tarina Troijan hevonen on suosikki keskuudessa videopeli konsoli valmistajat, koska ohjelmistopäivityksiä näinä päivinä usein tullut yli bargained - tänään Microsoft julkaisi pakollinen Xbox 360 päivitys, kuulemma yhden bugfix, mutta joka näyttää on sattumoisin pysähtynyt tulokset merirosvot ja hakkereita pelissä Call of Duty: Black Ops ja Modern Warfare 2 konsolin. Jäsenet Xbox-Scene foorumeilla huomattava päivitys kesti epäilyttävän kauan ladata, huomattiin, että varmuuskopiot näistä peleistä enää toimi, ja tällä hetkellä sitä mieltä, että Microsoftin mukaan korjaustiedosto nämä kaksi peliä, jotta piratisminvastaisen ominaisuuden, joka koskee erityisesti poltettiin kopiot. Mitä pakollinen päivitys tehdä, jos et osaa hakkerointi kohtaus? Se vain mahdollistaa konsolin automaattisesti käynnistää ennalta asetettu peli, kun valta sitä, ominaisuus, joka oli vahingossa poistettu käytöstä marraskuussa .

[Kiitos, Brian]

Xbox 360 pakollinen päivitys korjaa boot levylle, vangittuna Call of Duty merirosvoja tad perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 20:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink WinRumors , NeoGaf | lähde Major Nelson , Xbox-Scene | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar