torsdag den 20. januar 2011

Jawbone Era sauvat kiihtyvyysmittari teidän melua poistavat kuulokkeet, menemme käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/jawbone-era-sticks-an-accelerometer-in-your-noise-canceling-head/:
Kun upea Bluetooth markkinoilla ja pumpin "kannettava puhuja blast pois hilloja, miten voisi Jawbone parantaa tuotteen kokoonpano? No, meillä on vielä sitä mieltä, stereokuulokkeet ehkä turvota ... mutta se ei ole, mitä yhtiö toimitti tänään. Ei, tämä on Jawbone Era, maailman ensimmäinen Bluetooth-kuuloke, jossa on sisäänrakennettu kiihtyvyysmittari liikkeen tunnistava apps, ja paljon enemmän parannuksia jos tuli. Siellä on uusi versio yhtiön NoiseAssassin melua vaimentava algoritmeja, joka säätää saapuvan määrä ja tasauksen voit kuulla paremmin, erittäin suuri 10mm kartio kaiutin suurempi taajuusalueella, kaksi prosessoria, lisää muistia, ja tunnin ylimääräinen akku käyttöikä verrattuna Jawbone Icon, on erityinen. Vain kaksi ehdotusta tällä hetkellä tunnustettu - kaksoiskoskettamalla alkaa / loppua / kytkin puhelut ja nopea ravista pari - kiihtyvyysanturi on vähän kikka nyt, mutta Jawbone ehdottaa lisää eleet ovat todennäköisesti tulossa. Tällä välin muut kehitysten voisi tehdä Era hyvä hinta pääsy - joka on 130 dollaria, jonka on.

Olemme viettänyt viitisen tuntia HF jo, kuunnella musiikkia ja ottaa vastaan puheluita, ja vaikka kiihtyvyysanturi tuntuu melkein hukkaan tällä hetkellä ei ole vähennetty, että uudet 10mm kuljettaja ja ääni se voi pumpata ulos. Vaikka ei korvaa joukon laatu omistettu nappikuulokkeet, se kuulosti maailmat parempi kuin Jawbone Icon on pieni, surkea rumpu, ja pelissä Pandora kappaleita emme enää tuntenut vastustamaton halu ottaa se irti korvasta - mikä Cyborg olemassaolon kaikki siedettävämpää, oletamme. Tuomme sinulle koko arvostelu pian, mutta jos olet jo myyty, löydät neljä eri Era malleja myynnissä Jawbone verkkokaupasta ... Oi, juuri nyt. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Jawbone Era tarttuu kiihtyvyysmittari teidän melua poistavat kuulokkeet, menemme käytännön

Jawbone Era sauvat kiihtyvyysmittari teidän melua poistavat kuulokkeet, menemme käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 08:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar