onsdag den 29. december 2010

BYD Motorsin debyytti E6 Premier S6DM plug-in ajoneuvojen Detroitin autonäyttelyssä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/byd-motors-to-debut-e6-premier-s6dm-plug-in-vehicles-at-the-det/:
Kiinan BYD ilmestyi tyhjästä alkuvuodesta 2009 debyytti MID / puhelin Windows XP , mutta kulutuselektroniikan on vain yksi käsi (oikeastaan Ulosajo) on suhteellisen nuori mega-yhtiö. Sen BYD Motors jako on myös työskennellyt eri plug-in ajoneuvojen viime vuosina, ja se on nyt asetettu rulla Detroitin autonäyttelyssä ensi kuussa kaksi uutta mallia. Näihin kuuluvat kaikki sähköllä E6 Premier crossover, ja S6DM dual-mode hybridi-SUV, entinen joiden luvataan kantama on 300 kilometriä ja huippunopeus 140 km / h, kun taas jälkimmäinen voi eek ulos 60 km yksin sähköllä tai lähes 500 km kun 2.0l bensiini moottori tulee pelata. Mitä enemmän, yhtiö on ilmeisesti myös lupaava Yhdysvaltain käynnistää ilmoitus jonkinlainen, vaikka Autoblog Vihreä epäilee edellyttää aiemmin F3DM hybridi (kuvassa yllä), joka on jo alkanut testaus Kaliforniassa, ja E6 sähköinen crossover. Pään ohi tauon koko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä BYD Motorsin debyytti E6 Premier S6DM plug-in ajoneuvojen Detroitin autonäyttelyssä

BYD Motorsin debyytti E6 Premier S6DM plug-in ajoneuvojen Detroitin autonäyttelyssä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 01:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Autoblog Green | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar