onsdag den 29. december 2010

MSI paljastaa hullun Sandy Bridge emolevy kahdeksan PCIe-paikkaa, kahdeksan USB 3.0-porttia ja kolme BIOS pelimerkkejä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/msi-reveals-mad-sandy-bridge-motherboard-with-eight-pcie-slots/:
Suorista ja kunniaa Big Bang marsalkka, MSI: n yritys määritellä uudelleen käsite "ylimitoitettu". Tämä XL-ATX aluksella pakkauksissa yhteensä kahdeksan PCI Express-kaistaa (vaikka se on vain kaistanleveyden samanaikaisesti rehu neljä x16s tai kahdeksan x8s - asiaa, jos olet hullu tarpeeksi ajatella käyttäen yli neljä grafiikkapiiriä ), kolme erillistä BIOS sirut, extra 8-pin ja 6-pin 12V saannin ja perusteellisesti liian joukko tehonsäätö komponentteja. Vähemmän erittäin ennakkoluulottomia teistä tulee arvostavat täyden valikoiman kahdeksan USB 3.0-porttia takana, vaikka emme voikaan päästä yli vaivaiset neljä DIMM-paikkaa tarjolla. Sana on että ominaisuudet voivat muuttua ennen marsalkka menee markkinoille ensimmäisen vuosineljänneksen ensi vuonna, joten toivottavasti enemmän tilaa RAM tikkuja kuuluu hienosäädön välillä nyt ja sitten.

Jatka käsittelyssä MSI paljastaa hullun Sandy Bridge emolevy kahdeksan PCIe-paikkaa, kahdeksan USB 3.0-porttia ja kolme BIOS pelimerkkejä

MSI paljastaa hullun Sandy Bridge emolevy kahdeksan PCIe-paikkaa, kahdeksan USB 3.0-porttia ja kolme BIOS pelimerkit perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 06:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink SemiAccurate | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar