onsdag den 29. december 2010

Netflix toimitusjohtaja: "aiomme jatkaa kansainvälistymistä ensi vuonna"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/netflix-ceo-were-going-to-continue-our-international-expansio/:
Kolmen kuukauden kuluttua Netflix hyökkäsi Kanadan kanssa outo yhdistelmä maksaa toimijoiden ja 8 dollaria instant streaming suunnitelmia , toimitusjohtaja Reed Hastings on julistanut liikkua menestys ja sanoo yhtiön laajentaa palvelua muihin maihin vuonna 2011. "Perustuen aikaista menestystä Netflix.ca aiomme jatkaa kansainvälistymistä ensi vuonna ja aiomme myöntää merkittävästi dollaria", hän sanoi Canadian Press, täsmentämättä, mitä alueita tai kuinka monta voi olla peittyä kanssa Albanian sotilaat seuraavaksi. Kuitenkin kanadalaiset ja muut saavani kokea täysin verrattavissa alkuperäisen USA-palvelua ei pidättää hengitystään, sillä Hastings kertoo ole suunnitelmia perustaa elokuvan jono streaming-ainoa palvelu, jossa se "strateginen päätös . "

Netflix toimitusjohtaja: "aiomme jatkaa kansainvälistymistä ensi vuoden alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 15:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Switched , CNET | lähde Canadian Press (CBC News) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar