onsdag den 29. december 2010

HP Palm Broadway, Manta ja Topaz nimi-laskenut valu puhelun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/hp-palm-broadway-manta-and-topaz-name-dropped-in-casting-call/:
Kaikki osat, he-tulossa yhteen. Jos sinun muistaa, me huomasi muutama sana HP Palm koodinimet vuonna webOS 2,0 koodi aikaisin viime kuussa, ja nyt nämä hyvin nimet ovat popping muualla. Yli at DirectCast, pari valu edellyttää on syntynyt HP Palm, molemmat 'em etsivät nuoret, huoleton anarkistit ja kaunis käsiin. He ovat valmiita maksamaan kiinteää grand jos et sovi profiiliin, oletettavasti pitämään näistä lähestyvästä laitteiden kamera jonkinlainen mainos. PreCentral lukija itse allekirjoittanut, ja sitten sai jotkut jopa enemmän mielenkiintoista tietoa - hänelle kerrottiin, että ampua edellyttää HP Palm Broadway, Manta ja Topaz. Broadway oli todellakin yksi laitteista huomasi edellä koodi, ja vaikka Manta ei ollut siellä "Mantaray" oli. Topaz tietenkin näyttää olevan Palm tuleva tabletti . Tämä kaikki on vain laajentunut keinottelun nyt, mutta jos olit toive uusista HP Palmutuotteet, voit päästää mielikuvituksesi valloilleen.

HP Palm Broadway, Manta ja Topaz nimi-pudotus valu soittaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 11:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PreCentral | lähde DirectCast | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar