onsdag den 29. december 2010

Verizon demo Home valvontajärjestelmän CES kokeiluluontoisia Jerseyssä ensi kuussa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/verizon-to-demo-home-monitoring-and-control-system-at-ces-launc/:
Näyttää kotiautomaation voi vihdoinkin ryhtyä vauvan askelia kohti valtavirtaa - Verizon juuri ilmoittanut, että se tulee olemaan demoing että pitkän huhuttu Home valvontajärjestelmän CES 2011, ja suunnitteilla beeta aikatauluvaatimuksia New Jersey seurata. Järjestelmän avulla käyttäjät voivat etäisesti tarkastella turvakamerat, lukita ovet ja kontrollivaloissa termostaatit ja laitteiden kautta älypuhelinta tai FiOS TV laatikot - samat ominaisuudet useimpien muiden automaatiojärjestelmien tarjous, mutta lisäetuna on integroitu ja asennetaan Verizon. Pilotti-asunnot Jersey saavat energiaa lukija, fiksu laite kytkimet ja termostaatit, ovi-ja ikkuna lukot, jakorasiaan, liiketunnistimia, sisä yleiseurooppalainen ja-kallistus kamera, ja kiinteä ulkona / kamera, kun järjestelmä käynnistetään seuraavan kuussa, mutta Verizon sanoo, että vasta alkua. Olemme kertoneet järjestelmä käyttää Z-Wave langaton ohjausyksiköt ja WiFi turvakamerat, joten emme vierasta siellä tulee olla keskeinen laatikko, joka yhdistää kaikki - ja meillä tuntuu koko juttu perustuu 4Home (kuvassa yllä), joka oli juuri saanut Motorola Mobility. Löydämme lisää CES - pysy kuulolla.

Jatka käsittelyssä Verizon demo Home valvontajärjestelmän CES kokeiluluontoisia Jerseyssä ensi kuussa

Verizon demo Home valvontajärjestelmän CES kokeiluluontoisia Jersey ensi kuussa perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 15:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar