onsdag den 29. december 2010

3D on vaarallista / ei vaarallista: Nintendo 3DS varoitusmerkintä painos

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/3d-is-dangerous-not-dangerous-nintendo-3ds-warning-label-edit/:

Voi pojat - Varaudu vuotta kilpailevien tutkimuksia ja hysteerinen uutiset väitti, että 3D on joko hengenvaarallisia vaarallisia tai täysin turvallinen. ( Matkapuhelin säteily , ottaa takapenkillä.) Tänään ihana kierroksella paniikki tulee kohteliaasti Nintendon japanilaisen varoitus ohjeet 3DS : pelaajat ilmoittivat, että 3D-pelin aiheuttaa silmien väsymistä nopeammin kuin 2D pelaamista ja käsketään tauon jälkeen 30 minuuttia leikkiä - ja sinun pitäisi lopettaa heti, jos sairastuu, mikä on järkevää. Nintendo kertoo myös, että alle kuusivuotiaille ei tulisi käyttää 3D-tila lainkaan, koska niiden silmät ovat vielä kehittymässä, ja että vanhemmat voivat käyttää valvonnan rakennettu 3DS lukitse 2D-tilassa lapsille.

Jatka käsittelyssä 3D on vaarallinen / ei vaarallista: Nintendo 3DS varoitusmerkintä painos

3D on vaarallista / ei vaarallista: Nintendo 3DS varoitusmerkintä painos alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 12:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Nintendo 3DS varoitusmerkintä , Kotaku (kesäkuu) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar