onsdag den 29. december 2010

Samsungin puhelin jako nyt myös vastuussa PMPs, Galaxy-soitin tulossa Q2 2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/samsungs-phone-division-now-also-in-charge-of-pmps-galaxy-play/:
Kyllä, CES 2011 on palkittu läsnäolo Samsungin uusi 4 tuuman Galaxy-soitin , mutta meidän taskut, ilmeisesti joutua odottamaan sen hieman pidempi. Wall Street Journal tänään kertoo, että vaikka Samsung aikoo levittää uusi Android PMP kotimarkkinoillaan Korean pian sen jälkeen CES ensi viikolla, muualla maailmassa ei todennäköisesti voi ostaa sitä, kunnes "huhti-kesäkuussa . " Paitsi sen puutteesta puhelimen toimintoja ja Super AMOLED paneeli, uusi Galaxy Player on lähes identtinen kopio yhtiön villisti onnistunut Galaxy S älypuhelin, joka ilmeisesti on ollut onnettomuus. WSJ myös antaa meille siihen tietoon, että Samsungin puhelimen divisioona on ottanut vastuulleen rakentaa ja myy kannettavaan mediasoittimeen alue, joten miksi emme nyt näe näin merkittäviä päällekkäisyyksiä kahden - jotain, joka voi hyvinkin jatkua tulevaisuudessa.

Samsungin puhelin jako nyt myös vastuussa PMPs, Galaxy-soitin tulossa Q2 2011 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 13:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar