onsdag den 29. december 2010

Eurooppalaiset standardointielimet virallisesti micro-USB-matkapuhelimen laturi standardin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/european-standardization-bodies-formalize-micro-usb-cellphone-ch/:
Se on ollut enemmän kuin vuosi sitten Nokia, Apple, RIM, Motorola ja lähes kaikki muut suuret matkapuhelin valmistaja sopivat siitä micro-USB- matkapuhelimen laturi standardin Euroopassa, mutta kaksi tärkeää Euroopan standardointielimet ovat juuri nyt vihdoin seurannut niiden loppuun kiireistä. CEN-CENELEC ja ETSI ovat tänään julkaissut yhdenmukaistetut standardit yleistä kännykkä laturi perustuu mikro-USB, joka on nyt laittaa pallon takaisin valmistajien tuomioistuin todella tuottamaan puhelimia, jotka hyödyntävät uusien standardoitujen latureita. Mukaan Euroopan komissio, ensimmäinen näistä on saapua joskus "ensimmäisen kuukauden aikana 2011," ja se odottaa latureita on "vallitseva" kahden vuoden kuluessa. Pään ohi tauon virallista ilmoitusta.

[Kiitos, Pavel]

Jatka käsittelyssä Euroopan standardointielimet virallisesti micro-USB-matkapuhelimen laturi standardin

Eurooppalaiset standardointielimet virallisesti micro-USB-matkapuhelimen laturi standardin perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 13:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Euroopan komissio | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar