onsdag den 29. december 2010

Paul Allen kuvaa muutettu valituksen, muistuttaa tarkalleen missä loukkausta on piilossa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/paul-allen-files-amended-complaint-points-out-exactly-where-pat/:
Vasen vain kaksi viikkoa selittää, kuinka seitsemän web suurin ominaisuudet (sekä kolme toimisto toimitusketjut) rikkoi hänen yhtiön Väli patentteja , Microsoft perustaja Paul Allen tajunnut suunnitelma - interval asianajajat ovat piirustus iso, värilliset laatikot noin suuri Leikkuut loukkaavaa sivustot kiinteistöihin. Vakavasti ottaen paljon yritykset voivat velkaa Allen paljon rahaa, jos Interval todella on kyse, koska Interval väittää patentoitu vähintään kyky verkkosivuilla ottaa käyttäjän valittu pala sisällön ja ehdottaa muita vastaavia paloja sisältöä, joka saattaa kiinnostaa. Niin, ja hän on ilmeisesti myös patentoitu ponnahdusikkunoita ja widgetit, kuten useimmat mitään, joka näyttää tiedot 'huomaamattomalla tavalla, joka peittää reuna huomiota käyttäjä "saa saman kohtelun. Hulvattoman näyttää siltä, että yhteistyössä perustaja Microsoft ei toimittanut hänen asianajajansa perustiedot skannausteknologiaa, koska PDF näyttelyesineiden ne ladataan tuomioistuimen sivusto on vain epically huono - tarkistaa kaikki mitä he sanovat loukkaavan galleria alla.

Disclaimer: Meidän tulisi huomata, että AOL on yksi niistä yhtiöistä syytteeseen Allen ja Väli-ja Engadget omistaa AOL. Joten te tiedätte, ajattele, että joukko, tai jotain.

Paul Allen kuvaa muutettu valituksen, muistuttaa tarkalleen missä loukkausta piileskelee perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 14:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Kantelu (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar