onsdag den 29. december 2010

Tutkijat salakuunnella encrypted GSM soittaa: kaikki mitä tarvitset on 15 dollaria puhelin ja 180 sekuntia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/researchers-eavesdrop-on-encrypted-gsm-call-all-you-need-is-a/:
Se tuskin tuore idea - tutkijat ovat väitti , että GSM-puhelut voitaisiin säröillä ja kuunnellaan päälle vuosia . Mutta on eroa, että voimme tehdä jotain 50.000 dollaria koneen ja vaativat, ja että voimme tehdä saman asian kanssa muutama 15 dollaria Motorola puhelimia, kannettava tietokone, avoimen lähdekoodin ohjelmistoja ja 180 sekuntia ylimääräistä aikaa. Security Research Labs tutkija Karsten Nohl ja OsmocomBB projektin ohjelmoija Sylvain Munaut äskettäin puhui uuden GSM hakata Chaos Computer Clubin puoluekokous Berliinissä, ja he pystyivät kävelemään yleisön läpi salakuuntelun prosessin muutamassa minuutissa. Heidän mukaansa se ei ole kovin vaikea käyttää 15 dollaria luurin "kaivaa esiin" paikkatietoja käytetään oikein reitti puhelut ja tekstiviestit, ja kun olet naulattiin että alaspäin, voit käyttää muunnettu firmware syöttää raaka data kannettavan salauksen. Käyttämällä 2TB taulukko Katsotaan salausavaimet krakkaus ohjelma pystyi tauko 20 sekunnin sisällä - sen jälkeen, olet vain muutaman minuutin päässä äänitys live GSM-puhelun kahden puhelimen välillä. Tietenkin, puheita, kuten nämä ovat niitä kannustetaan turvallisuusviranomaisten naudanlihan jopa kerrosten välillä sinulle ja huonosti itsepäinen yksilöitä, mutta on vaikea sanoa, mitä (jos mitään) muuttuu. Nyt olemme Suosittelen vain lentävät jokainen henkilö haluat puhua. Jos asut Suur New Yorkin alueella - olet todennäköisesti parempi vaarantavat hakata keskustelua kuin lähdet LGA / JFK / EWR.

Tutkijat salakuunnella encrypted GSM soittaa: kaikki mitä tarvitset on 15 dollaria puhelin ja 180 sekuntia alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 09:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wired | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar