onsdag den 29. december 2010

Nissan Leaf saa "perheen" uudelleen käsittelyä, ansaitsee hyvän arvosanan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/nissan-leaf-gets-the-family-review-treatment-gets-high-marks/:
Kirjailijat haltuunsa Varattu Äiti Media on ajaa Nissan Leaf kautta erikoispatterin "perheen" testejä tuottaa sellaista tarkastelun EV että emme näe joka päivä täällä. Silti perheen näkökulma on erityisen mielenkiintoinen yksi sähköauto, koska laaja käyttöönotto riippuu suurelta osin siitä, miten se hintoja vain tällaisia elämäntapoja. Joten kuinka Leaf hinta? Tavattoman hyvin, on käynyt ilmi, saada korkean arvosanan suorituskykyä, tavaratila, ja sisätilat. Ainoa ongelma oli se, että arvostelija ei mahdu kaikki kolme hänen tarvitse turvaistuinten tulee takapenkille, mutta pystyi muuttamaan niitä ulos ohuempi malleja, jotka eivät itse asiassa sovi. Tsekkaa video tauon jälkeen koko äiti (ja isä) hoitoon.

Jatka käsittelyssä Nissan Leaf saa "perheen" uudelleen käsittelyä, ansaitsee hyvän arvosanan

Nissan Leaf saa "perheen" uudelleen käsittelyä, ansaitsee korkean arvosanan perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 12:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | lähde Varattu Äiti Media | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar