tirsdag den 28. juni 2011

Sonyn uusi VAIO Z ultraportable Laptop Power Media Dock käytännön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/28/sonys-new-vaio-z-ultraportable-laptop-with-power-media-dock-han/:



Nyt kun olemme nähneet Sonyn uusi VAIO Z sen uhkea paina laukausta, on aika kohdata todellisuus ja antaa meidän kutiava haltuunsa tämän 13-tuumainen ultraportable kannettava tietokone sekä sen eksentrinen laajennus telakka että pakkauksissa sekä Blu-ray-asema ja AMD Radeon HD 6650M grafiikka siru (1 Gt video-RAM). Aivan kuten olimme kertoneet meidän pikku tipu, sanoi telakka on kytketty kannettavan kautta Light Peak - ensin Sony - mutta on kiinni: Sonyn ainoa täytäntöönpanosta arkkitehtuuria eikä liitin, joten toistaiseksi tämä makea nopea yhteys on yhteensopiva vain telakointiaseman yksikkö eikä mitään muuta.



Joka tapauksessa, tässä lyhyt kertaus: mitä meillä täällä on 1.18kg höyhenen kevyt kone pakkaus 256 Gt SSD ja 1,3 megapikselin webbikamera sekä matta LCD-näyttö, jonka resoluutio on 1600 x 900 tai valinnainen 1920 x 1080. Voi kyllä, lisämaksua, saat makeaa full HD toimia vain 13 tuumaa. Tämä päivittää näyttö suoriutui suhteellisen pimeässä rajojen lehdistötilaisuudessa, mutta miten se hintoja suorassa auringonvalossa jää nähtäväksi. Lue lisää käytännön vaikutelman.







Jatka lukemista Sonyn uusi VAIO Z ultraportable kannettava Power Media Dock käytännön



Ingen kommentarer:

Send en kommentar