tirsdag den 28. juni 2011

Nokia N9 kamera: näyte kuvat ja video

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/28/nokia-n9-camera-sample-images-and-video/:


Meidän ensimmäinen kohtaaminen Nokian N9 ehkä yksitoista eri tyyppisiä mahtava, mutta tiesimme, se oli vain raapaisu korkealaatuisesta polykarbonaatista pintaa. Yksi keskeisimmistä paloja toiminnallisuutta emme saaneet mahdollisuuden käsitellä tuolloin oli kamera, ja kun Nokia päätti toitottaa että Horn äskettäin - sanoi muun muassa, että se " nopein kuva-syömällä puhelin "vielä - päätimme meidän täytyi palata toista ylösveto.



Asettaa suorituskykyä, Nokian kamera sovellus ehdottomasti elää jopa yhtiön oman hype, lähes instant kaappaa ja yhtä reipas palata mius lisää kuvan ottamiseen. Kun kuvaat videota, huomasimme, että äänen nauhoitus alkaa hieman myöhemmin kuin video Jätä ensimmäinen puoli sekuntia tai niin ilman ääntä. Tämä ei ole epätavallista asiaa (olemme nähneet sen muissa puhelimissa ja tablets) ja se voidaan nähdä meidän video näyte tauon jälkeen. Nyt voisi olla hyvä aika myös mainita, että N9s testasimme tänään olivat kaikki prototyyppi yksiköitä, joten älä ennakoi Nokian lopullinen laitteisto perusteella mitä näet täällä. Ellei ennenaikainen tuomio on positiivinen, epäilemme Nokia olisi mielessä.




Joten joka tapauksessa, otimme kävellä Yhtiön toimipisteet, joita saattoivat ryhmä aseettomia mutta varmasti tappava Suomen ninjoja, kuvaamisen ja ympäröivän kaupunkikuvan kuin menimme. Tulokset osoittavat N9 poimien ton yksityiskohtaisesti ja valvoa melua ihailtavasti, mutta muutama improvisoitu ThinkPad käytännön valokuvia vakuutti meidät siitä voi tehdä ihan loistavaa työtä lähikuvia samoin. Kun nimi kuten N9 kuitenkin oli selvää, mikä puhelin tarvitsimme verrata Nokian Lone Wolf MeeGo luurin, niin ulos tuli meidän luotettavaa N8 maailmankuuluine pelaajan 12 megapikselin kenno. Valitettavasti huolimatta ottaa F2.2 aukon N9, Nokia ei ole onnistunut toistamaan mahtipontisuus aikaisemmat laite: N8 osoittaa sen etu johdonmukaisesti poiminta paremmin väritasapainon ja myös terävämpi koko runko. Se tekee N9: n kuvat näyttävät kuin ne olisivat ammuttu usva, vaikka me kiirehdin lisäämään, että tämä olisi otettava huomioon vahvuus vanhempi puhelin sijaan laiminlyönnistä uuteen. Lisäksi N9 kärsii tyypillisesti kapea dynaaminen alue älypuhelin kamera antureita, mikä on syy johdonmukaisesti bl

Ingen kommentarer:

Send en kommentar