tirsdag den 28. juni 2011

Topconin IP-S2 Lite luo panoraamakuvia karttoja 3D, näppylöitä joka kolahtaa tie (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/28/topcons-ip-s2-lite-creates-panoramic-maps-in-3d-spots-every-bu/:


Sinun tarvitsee vain älypuhelin app paikantaa jokaisen pothole teidän block, mutta kartoittaa enemmän vakavia rakenteellisia vaurioita, haluat luultavasti tarvitsevat enemmän kehittyneemmät laitteet - mikä on kun Topconin IP-S2 Lite tulee sisään paljastettiin viime viikolla 3D & Virtual Reality Expo Tokiossa, tämä keli arviointijärjestelmä koostuu 360 asteen kamera, GPS ja inclinometer. Kun olet käyttänyt sen kameran kuvaamaan kuvia 16 kuvan sekuntinopeudella, IP-S2 analysoi ominaisuuksia jokainen kuvauspaikka ja käyttää tätä tietoa luoda 3D videomateriaalia. Vehje voi myös mitata korkeutta, etäisyyttä ja pinta-ala tahansa rungon, jonka avulla insinöörit lisätä tietokoneella luotuja kuvat video (kuten kuvassa yllä) ja rakentaa tarkempia karttoja kärsineiden alueiden. Jouduttuaan tämän vuoden tuhoisa maanjäristys, esimerkiksi Japanin paikkatietoja viranomainen käyttää tätä tekniikkaa kartta rannikkoalueilla Miyagi prefektuurissa, jossa virkamiehet ja pelastustyöntekijät paremman käsityksen vahingot alueen ylle. Löydät lisää IP-S2 videon tauon jälkeen.



[Kiitos, Don]

Jatka lukemista Topconin IP-S2 Lite luo panoraamakuvia karttoja 3D, näppylöitä joka kolahtaa tie (video)


Topconin IP-S2 Lite luo panoraamakuvia karttoja 3D, näppylöitä joka kolahtaa tie (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 kesäkuu 2011 09:53:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde DigInfo TV | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar