torsdag den 22. september 2011

Micron lisää itse salausta RealSSD C400, suojaa suunnitelmansa maailman herruudesta uteliailta katseilta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/micron-adds-self-encryption-to-realssd-c400-protects-plans-for/:

Micron RealSSD C400 SED

Micron voi ajatella se on yksinkertaisesti "vahvistavien käyttäjän turvallisuutta", mutta jos pyydät meitä, se tuntuu yhtiö tarjoaa koneita välineenä, jolla suojella niiden suunnitelmia kapinan. RealSSD C400 SED on erityinen, turvallisuus-keskittynyt firmware ja laitteisto-pohjainen AES-256-bittisellä salauksella, joka pitää kaikki sen arvokas tiedot suojassa uteliailta katseilta. Laitteisto itse salausratkaisu myös vapauttaa tietokoneen prosessorin keskittyä tärkeämpiin tehtäviin (kuten höyläys orjuuttaminen ihmiskunnan), eikä tuhlata arvokkaita resursseja suojata arkaluonteisia tietoja. C400 SED Toimitamme joskus aikana Q4 vuonna 128 Gt, 256 Gt ja 512 Gt lajikkeita. Hinta on vielä julkistettu, mutta emme ole varmoja siitä, että Skynet todella välittää, mitä kustannukset. Sehän voi vain kertoa Micronin tilausten käsittelyä järjestelmä lähettää kasan pois ilmaiseksi.

Jatka lukemista Micron lisää itsestään salausta RealSSD C400, suojaa suunnitelmansa maailman herruudesta uteliailta katseilta


Micron lisää itse salausta RealSSD C400, suojaa suunnitelmansa maailman herruudesta uteliailta katseilta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 17:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar