torsdag den 22. september 2011

Facebook outs Aikajana, antaa profiilisivullesi uusi asu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-outs-timeline-gives-your-profile-page-a-new-outfit/:


No, Markuksen vain paljastettiin Facebook uutta ilmettä hänen F8 keynote, ja Hän kutsuu sitä Aikajana. Ajatuksena on tehdä helpommaksi nähdä, mitä haluat nähdä teidän aiemmin, asettamalla, yllätys yllätys, aikajana oikealla reunalla profiilisivullesi joka pilkkoo sisältöäsi vuosi ja kuukausi. Se on paljon enemmän visuaalinen kokemus kuin Facebook edellinen viestiketjuja ja Aikajana Näkymät voit suodattaa sisällön valokuvia, joissa olet ollut (kiitos Bing kartat innovaatio) ja paljon muuta. Voit myös lisätä apps "tykkää", ja kaikki muu sisältö siististi järjestetty ruudut käyttäjätiedoissasi sivun helpompi "kertoa tarina elämäsi" siten kuin haluat - myös mahdollisuus mennä takaisin ja lisää juttuja aikajanalla jälkeen asiassa ei flux kondensaattori tarvita.



Kehittäminen ...

Facebook outs Aikajana, antaa profiilisivullesi uusi asu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 13:38:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Facebook | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar