torsdag den 22. september 2011

Mango kuoppia nodos, rullina päivittää juna Dellin Paikka Pro

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/mango-bumps-nodo-rolls-the-update-train-to-dells-venue-pro/:


Teillä on ollut muutaman kuukauden päästä kodikkaita nodos on Tapahtumapaikka Pro , mutta älä mene liian seurallinen - Mangon matkalla. Virallinen blogikirjoitus Dellin sivuston vakuuttaa omistajat paksu WP7 liukusäädintä että Microsoftin paljon odotettu OS päivitys olisi tulossa ennen syksyä lopussa. Avattu omistajat Yhdysvalloissa, EMEA ja Intian lisäksi lukittu luuri omistajille T-Mobile USA ja Cincinnati Bell on käsitelty trooppinen ohjelmisto kastike joskus lähiviikkoina. Vasen ulos tämä päivitys osapuolen supistui laitteen omistajaa AT & T että täytyy vain odottaa tulevaa ilmoitusta. Virallinen Mango käyttöönotossa kaikissa olemassa Redmond-oikeutettua laitteita on jo teilataan seuraavan kahden viikon aikana joka tapauksessa. Silti se aina kiva kuulla uutisia vahvisti kahdesti.

Mango kuoppia nodos, rullina päivittää juna Dellin Paikka Pro alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 15:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Dell yhtiön blogissa | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar