torsdag den 22. september 2011

Facebook yhteistyökumppanit jopa tuoda musiikkia, uutisia ja videoita profiiliisi kautta Open Graph

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-partners-up-to-bring-music-and-videos-to-your-profile-t/:


Facebookin f8 Developer Conference on käynnissä tänään, ja Andy Samberg Mark Zuckerberg on juuri paljastui toinen osa hänen yleissuunnitelma sosiaalisen verkoston. Open Graph nyt yhdistää monia suosikki uutisia ja musiikkipalvelut, mukaan lukien Spotify , Rhapsody , RDIO ja MOG onto your Facebook-sivulla, jossa custom-sovelluksia ja tuo myös videon Vevo, Netflix, Hulu ja paljon muuta. Median alusta on jo käynnissä, niin näet (ja kuulet) tulokset Markuksen työvoiman juuri nyt.



Update: Valitettavasti Facebookin käyttäjille Yhdysvalloissa, Netflix on vahvistanut , että sen Facebook integraatio on käytettävissä vain Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa aluksi, koska Yhdysvaltain laki, että "luo joitakin epäselvyyksiä kykymme antaa Yhdysvaltain jäseniä kertomaan, mitä he katsella . " Tämä ei koske musiikin palveluita, kuitenkin, ja saat käsityksen miten Spotify toimii videon tauon jälkeen. Jopa TiVo on mennyt mukaan toimintaan, kertoo uusista jakaminen painikkeet sen iPhone ja iPad mobiilisovellukset, vaikka ei ole mitään suoraa DVR integraatio vielä maininneet.

Jatka lukemista Facebook kumppanit jopa tuoda musiikkia, uutisia ja videoita profiiliisi kautta Open Graph


Facebook yhteistyökumppanit jopa tuoda musiikkia, uutisia ja videoita profiiliisi kautta Open Graph alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 14:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Netflix , Spotify , TiVo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar