torsdag den 22. september 2011

Sprint käynnistää Direct Connect 2 lokakuu, vahvistaa Mobile Hotspot kattoa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/sprint-to-launch-direct-connect-october-2nd-confirms-mobile-hot/:


Tapa Sprintin käyty viime aikoina, olemme ihmettelevät, jos siellä tulee olemaan mitään jäljellä ilmoittaa sen 7 lokakuu päivitetty strategia . Toinen kuvakaappaus on noussut, yksityiskohtaisesti Nyt Network aikeita käynnistää oman CDMA-pohjainen (lue: ei enää iDEN) Direct Connect-palvelu lokakuuta 2., jossa "kasvoi kattavuus" tulossa ensi vuoden alussa. Olemme odottaneet nähdä se jossain vaiheessa tänä talvena , mikä tarkoittaa Nextel vaihtoehto on tulossa ulos etuajassa. Näin olemmekin tulisi kuulo uutisia lähitulevaisuudessa koskevat yhteensopivia puhelimia, kuten Motorolan Admiral tai Kyocera DuraMax / DuraCore duo.



Valitettavasti 2 lokakuu on täynnä sekä iloisia uutisia ja huonoja, sillä se näyttää vuotaneen muistion yksityiskohtaisesti Sprintin suunnitelma cap Mobile Hotspot lisäosa oli oikeassa. Harjoittaja teki aikeet virallinen tänä aamuna vahvisti, että se todellakin tulee asettaa 5GB kuukausittainen kurissa tethering tehnyt puhelimesta, jossa on ylimäärä kuluja 0,05 dollari per ylimääräisiä MB käytetty. Aiemmin saavutettuihin lisäosat eivät ole vaihtoehto tässä, joten jokainen tetherer jo kuoret pois 30 dollaria lisähintaa joutuvat rajoitettu samoin. Mutta katsokaa valoisaa puolta: tablets ei tarvitse soveltaa tietoihin korkki, ja on-puhelimen tiedot suunnitelmista ja omistautunut mobiililaajakaistan paketteja pysyvät muuttumattomina ... nyt ainakin .

Sprint käynnistää Direct Connect 2 lokakuu, vahvistaa Mobile Hotspot kattoa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 16:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde SprintFeed , BGR | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar